sudikah awak terima saya sebagai suami awak??

kata2 nih amat bermakna apabila ia diluahkan bererti dia sudah bersedia untuk menerima baik buruk pasangan dia...awk yg saya ingin dijadikan isteri maafkan saya kerana mungking saya banyak melukakan hati awk...insyaallah sy akan jumpe keluarga awak...saya akan cuba berikan yang terbaik..kepada mereka yang terjumpa blog nih...mohon doakan saya bersama isteri suatu hari nanti bahagia hingga ke syurga Allah..pelbagai dugaan dan cabaran telah dilalui bersama..doakan kami kuat sampai bila2..sekian~~

Sunday, February 3, 2013 at 5:09 AM , 0 Comments

DECEMBER 15,2012


salam semua...x taw nak ckp ari yg menyedihkan atau pon mengembirakan...hmm...pg td whats app pon ak bnyk tulis msg tp yg dibalasnya sepatah...ak taw dy bz...sbot psl mminang ni kan...ak igt nak msok minang anak dara org la sebulan lg...ak btol2 x thn hdup mcm ni...simpn prsaan tak taw la smpi bile...sunyi..sbb tu ak amik kputusan tok msok minang...blom cbe blom taw...pape pon kepada pembca tolg doakan kejayaan org yg sy minati dan kejayaan sy dlm mmenangi hati fmly sy dan juga si dia...bukan senang nak tgglkan sseorg yg tlh lame kite tggu...mcm tggu musim durian jgak la lbih kurg...lame tuh...sy nak hubgn yg halal...sy da ready...mle2 mmg rse janggal leps kawen tuh...ad khutbah yg sy igt smpi skrg ialah "khidupan suami isteri mestila saling memberi...kalau boleh mmberi lg bnyk dr mnerima."..sweetkan kalau kita phm ap yg khatib ckp kan tuh...harap si dia fhm la...saya ni x hot mane pon...g kelas pon selekeh2 je...pakai sandal 4thun usia sandal tuh...bg sy biala sy hensem2 bila jalan dgn isteri sy tuh...selepas sy mengenali si dia...sy mnjge batas sy...sy nyesal kenapa tidak dari dulu lagi sy jage..

.dulu sy suke gurau3 kasar ngan dak pmpuan...ad yg marah kt sy lg..wktuh skola la dulu...skrg da krg...so doakan kejayaan sy yer...mgkin bulan 1 nty sy jpe wali si dia...awk yg bace poat ni stdy btol2 taw...sy uruskn sumenyer..sy perlukan doa awk jgak...doa semoga kite nikah cepat... :) bukan gatal tp nak elakkan maksiat agar hdup kita bhgia dan diredhai Allah dunia akhirat... Insyaallah..aminn :)  <3 p="p">

Saturday, December 15, 2012 at 2:00 AM , 0 Comments

::lamenyer::

salam...just nak share sumthing....huhu...tak taw la nak ckp camner...sbb aku da biase da ngn situasi camnih...hee...biase la tuh..bak kate org da immune...hee...aku just teringin nak  msg pon jadi la...sbb ak bkn nyer jumpe dia lg...call pon sbb hal2 tertentu...err...law awak ade bace entry nih...msg la sy ea...mmg la law ade masalah kite kene mengadu pada Allah...tapi Allah bukannyer tros direct hidayah nyer kan...mungkin melalui kehadiran seseorg dalam diri masg2...hanya Allah je taw..so,i need u...wlu ape2 pon yg berlaku...sy ykin ngn perasaan sy dan juga percaye dgn awak...i trust u...thanx...thats all :)    ~~jiwang x???hee~mar'atus solehah

Friday, January 27, 2012 at 6:07 AM , 0 Comments



Berikut adalah pakej keahlian dan juga pengiraan keuntungan anda...
PAKEJ AHLI
LEVEL
KOD LEVEL
PERATUS KEUNTUNGAN PRODUK SETIAP LEVEL( % )
YURAN
(RM)


CELCOM
  MAXIS
    DIGI
UMOBILE

MANAGER
MG
5.00
3.50
2.40  
4.75
500
MASTER
M
4.50
3.20
2.10
4.00
400
DEALER
D
4.25
3.10
2.00
3.75
300
AGENT
A
4.00
3.00
1.90
3.50
150
RETAIL
R
3.75
2.90
1.80
3.25
100
1ST  RETAIL
FR
3.50
2.80
1.70
3.00
80
2ND RETAIL
SR
3.25
2.70
1.60
2.75
50
3RD RETAIL
TR
3.00
2.50
1.60
2.50
30

ANDA BOLEH PILIH MANA-MANA PAKEJ YANG ANDA MAHU…


JIKA BERMINAT…FOLLOW THIS STEP…


LANGKAH 1:
*bank in RM(berdasarkan level yang anda minat) ke akaun maybank 151101236874
Nama akaun : MOHAMMAD RASHID BIN MAHMAD      KOD BANK:MBB


*selesai bank in,hantar mesej pendaftaran anda seperti ini:-
DAFTAR<NO.HP><KOD BANK><TARIKH BANK IN><MASA BANK IN><JUMLAH><NEGERI><KOD LEVEL>
CONTOH:- DAFTAR 0171234567 MBB 1AUGUST 0930 RM500 JOHOR M


*kemudian hantar ke 0177641246


*saya akan uruskan pendaftaran anda..


LANGKAH 2:


*anda akan menerima mesej pengesahan yang mengandungi no.id anda dan juga no pin anda.


*kemudian anda dikehendaki bank in modal sebanyak mana yang anda mahukan,untuk mulakan jualan..bank in wang tersebut ke salah satu daripada akaun berikut:-
BANK
NO AKAUN
SYARIKAT
MAYBANK
553056010247
BENZMOBILE
CIMB BANK
03040010033055
BENZMOBILE
BANK ISLAM
03054020425937
ADAM HADZRIQ ROZLAN


KOD BANK:
MAYBANK = MBB
CIMB BANK = CIMB
BANK ISLAM = BIMB


*setelah bank in modal anda ke salah satu bank tersebut…anda dikehendaki menghantar
Sms modal anda ke :


No Server:
CELCOM : 013-2932814
MAXIS : 014-2182871
DIGI : 016-9615945
Careline : 014-8307732


*format sms modal ialah :
Dep.no id/kod bank/RM(nilai modal)/tarikh bank in/masa bank in (berdasarkanslip)/1234
Contoh:  Dep.M02642/MBB/RM300/18AUGUST/1604/1234
Hantar ke no server berdasarkan rangkaian telefon anda yang berdaftar tadi.


*seterusnya anda akan menerima mesej pemberitahuan mengenai modal anda..dan anda boleh mulakan jualan..


SEBARANG PERTANYAAN ATAU MASALAH SILA HUBUNGI :


RASHID : 0177641246              
EMAIL : acidz_1993@yahoo.com     
                               

Wednesday, August 24, 2011 at 3:51 PM , 0 Comments

::keputusan yg muktamad dtg dr jiwa yg mantap::

salam semua...apa khabar..huhu.aku harap ape yg aku  buat nih adalah betul..intrnet adalah stu2 nyer cre org yahudi nak rosakkan iman kite semua...aku telah mmbuat kputusan yg psti..hmmm...aku pasti ape yang aku wat nih akan mndapat keredhaan Allah...drpd layan FACEBOOK baik aku layan kartun kat TV9 tuh...ag best...takpon law ade bini bek lyn bini tgk drama ag best...tol x...huhuhu...manusia mne yang x de nafsu kawan2 sekalian..sume nak kawen kan..btol x..???alhamdulillah la aku da temu yg sesuai...mgkin org yg bce blog nih msti cakap yg aku ni over and x pnh tgk dunia sbnar...stu jer aku nak igt kan..usaha sume tuh penting..aku sbnanye nak jadi soleh dlu...hurmmm...no komen la...serabut pale otk nih..aku pon x taw ap yg aku tlis nih..hurmmm...kte smbong nty je ea....kusut2... -mar'atus solehah

Friday, May 20, 2011 at 12:35 AM , 0 Comments

::dakapan rindumu::

setiap titisan hujan membasahi bumi,
bak bunga rindu yang semakin mekar,
merindui senyumanmu,
tertimbus kaki di pantai,
bayu rindu mula berpuput,
mendinginkan tubuhku,
kalimah rindu memenuhi karma hatiku,
oh bidadariku,
tidak jemu berlegar-legar di mindaku,
tidak penat menanam benih cinta,
kehadiranmu dalam sejarah hidupku,
mencipta sejarah yang bermakna,
adakah rindu ini akan berakhir dengan sebuah pertemuan?,
perpisahan yang berkekalan?,
semuanya atas kehendak Sang Pencipta.....




                                                                                                               hasil nukilan:
                                                                                                                
                                                                                                                  -acidz_1993-

Monday, March 28, 2011 at 7:38 AM , 2 Comments

::cinta dan kamu::

Cinta di hati
Ibarat dedaunan hijau yang tumbuh di pohon cempaka
Terukir padanya urat-urat yang menghiasi kehijauannya
Setiap urat melambangkan hasrat cinta seseorang
Cinta di hati manusia adalah impian
Hatiku menyinsing seribu harapan terhadap cintamu
Adakah ini akan mewarnai kehidupan kita?
Samalah kita mencari cinta yang sejati
Cinta yang bakal mengubah kehidupan seseorang
Cinta ini adalah kurniaanNya
Tidak boleh dibandingkan dengan buih di lautan
Jika ku diberi intan dan permata
Akan ku pilih lirikan matamu
Akan ku pilih senyuman manjamu
Akan ku setia menantimu sehingga ke syurga cinta
Wahai intan baiduriku

Saturday, September 18, 2010 at 4:11 AM , 0 Comments